Trådløs lyd

Libratone One og UE Boom i nye farver.
forfatter

Uden for vinduerne er der et årstidsbestemt farveorgie i gang, og det samme ser ud til at ske for bærbare højttalere. I hvert fald har både Libratone og Ultimate Ears meddelt os, at de går efteråret i møde i ny kulør.

Hos Libratone hedder efterårsfarven Cherise Red, og den kommer både på One Click og One Style-modellen. Du kan læse vores test af den kompakte bærbare højttaler i oktobernummer, der er på gaden netop nu. Prisen for den røde Libratone One er 1.499 kroner.

Foto: Libratone
Foto: Libratone

Fra Logitech-ejede Ultimate Ears kommer en såkaldt kunstnerudgave af UE Boom 2-højttaleren, kaldet “Yaqui Day of the Dead”. Kunstneren bag er Ernesto Yerena Montejano, som har ladet sig inspirere af den mexicanske pendant til Halloween, Day of the Dead, og af yaqui-indianernes liv.

Yaqui Day of the Dead Edition kommer senere i oktober til en pris på 1.699 kroner.

Foto: UE
Foto: UE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også