TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Efterårsfarver på BT-højttalere

Libratone One og UE Boom i nye farver.

Uden for vinduerne er der et årstidsbestemt farveorgie i gang, og det samme ser ud til at ske for bærbare højttalere. I hvert fald har både Libratone og Ultimate Ears meddelt os, at de går efteråret i møde i ny kulør.

Hos Libratone hedder efterårsfarven Cherise Red, og den kommer både på One Click og One Style-modellen. Du kan læse vores test af den kompakte bærbare højttaler i oktobernummer, der er på gaden netop nu. Prisen for den røde Libratone One er 1.499 kroner.

Foto: Libratone
Foto: Libratone

Fra Logitech-ejede Ultimate Ears kommer en såkaldt kunstnerudgave af UE Boom 2-højttaleren, kaldet “Yaqui Day of the Dead”. Kunstneren bag er Ernesto Yerena Montejano, som har ladet sig inspirere af den mexicanske pendant til Halloween, Day of the Dead, og af yaqui-indianernes liv.

Yaqui Day of the Dead Edition kommer senere i oktober til en pris på 1.699 kroner.

Foto: UE
Foto: UE

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.