TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Boston for små rum

Boston Acoustics præsenterer M25, en ny lille stativhøjttaler.

forfatter
Publiceret 02/12/2012 - 22:23

M25 er en stativhøjttaler, eller reolhøjttaler om du vil, fra Boston Acoustics. Man siger, at de seneste avancerede teknologier fra Bostons større topmodeller også anvendes i denne fysisk mindre højttaler f.eks. bygger diskantelementet på firmaets gennemprøvede Extended Wide Bandwidth teknik, som hjælper med at minimere faseforandringer og forvrængning og dermed ”resulterer i en luftig, præcis og blød diskantgengivelse”.

Kabinettet, som vejer 7 kg, bygger på Bostons Lo-Q design, som skal minimere uønskede resonanser og deraf opstående kasselyd. Firmaet lover, at man kun anvender kvalitetskomponenter i delingsfiltret, og fronten er udført i sort læder. Højttalerne er lavet til mindre rum og påstås egne sig lige godt til akustisk såvel som elektrisk musik. Prisen er 6.000 kroner parret.

www.hifi-freaks.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend