TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bærbare højttalere fra Sony

Sony præsenterer sine nye bærbare højttalere med trådløs streaming

forfatter
Publiceret 08/01/2013 - 09:33

Sonys X-serie er firmaets nye bærbare højttalere til NFC- og ”One-touch” trådløs musik-streaming. Sony SRS-BTX500 er et 2.1 højttalersystem på 40 watts og Sonys DMC-teknologi (Dual Passive Radiators/Magnetic Fluid/Clear Phase DSP). “Dual Passive Radiator giver ekstra power til de dybe toner, mens Clear Phase DSP genskaber fornemmelsen af liveoptagelser med sit boost til gengivelsen af instrumenter og vokaler”, hedder det i pressemeddelelsen.

I højttalerne benytter Sony Magnetic Fluid-teknologien, en teknik der ikke har det traditionelle svingspolestyr. Det, siger man, reducerer forvrængning og skaber en mere klar lyd. Sonys SEE-processor skal forbedre kvaliteten af komprimerede musikfiler og “genskaber de vigtige høje frekvenser, som går tabt, når man afspiller musik fra mobile enheder med høj kompression, eksempelvis trådløst via Bluetooth”.

Den lettere og tyndere Sony SRS-BTX300 leverer 20 watt fra sit 2.0-højttalersystem – med et slavemembran for bedrede basegenskaberSRS-BTX300 understøtter afspilning fra alle Bluetooth kompatible enheder.

Højttalerne byder på nem streaming med NFC og “One-touch”. Hold blot din smartphone eller tablet mod højttaleren et øjeblik. Ved hjælp af NFC (Near Field Communications)-teknologien, oprettes der forbindelse til din telefon og du kan gå direkte i gang med at streame musik. Hvis du ikke har en NFC-kompatibel smartphone kan begge højttalermodeller også streame musikken trådløst via Bluetooth fra din iPhone/iPad eller Android-baserede enheder.

Sony SRS-BTX300 er “mere bærbar” end sin mere kraftfulde storebror SRS-BTX500, men begge modeller er alligevel nemme at have med. Det genopladelige batteri holder i op til otte timers afspilning på BTX300’eren og seks timer på BTX500’eren. Begge modeller fungerer også som håndfrit sæt til din smartphone, således at du kan bevæge dig frit omkring i lokalet mens du taler. Samtidig kan du lade din smartphone op ved hjælp af den indbyggede USB-port.

SRS-BTX500 og SRS-BTX300 er tilgængelige i Danmark fra april 2013. Sony SRS-BTX500 koster 2.300 kroner og Sony SRS-BTX300 1.500 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend