Bærbar højttaler med indbygget DJ

Aether Cone vælger passende musik til stituationen.

Enhver streamingtjeneste med respekt for sig selv er parat til at foreslå musik, som vi med høj sandsynlighed vil kunne lide, udfra vore tidligere valg. Men de er almindeligvis blottet for situationsfornemmelse, og serverer uden tøven blid meditationsmusik i træningscentret og Rage Against the Machine til frokost – med risiko for at få rullepølsen galt i halsen.

Højttaleren som lærer
Den smarte høyttaler Aether Cone forstår derimod forskellen (siger producenten). Højttaleren kan tilsluttes til hjemmenetværket eller et mobilt netværk via Wi-Fi, og spiller musik fra streamingtjenester, podcasts og dit eget musikbibliotek. Og den indebyggede computer laver playlisterne på baggrund af dine vaner.

I begyndelsen må lytteren derfor fortælle Cone, hvad den skal spille, enten med stemmen eller via en app. Den indbyggede software vil derefter kortlægge dit brugsmønster, derunder sted, tid og lydniveau, og tegner udfra dette et kort over sammenhænge, som efterhånden vil gøre det muligt for højttaleren at finde den perfekte sang i enhver given situation. I hvert fald i teorien.

Bærbar
Aether Cone er bærbar, og det indbyggede batteri har 8 timers spilletid.

Højttaleren lanceres i løbet af sommeren, men der ser ikke ud til at være nogen dansk importør endnu. Prisen i USA bliver 399 dollar, svarende til ca. 2.200 kroner.

aether.com

Les videre
Exit mobile version