Nyhed

Audio Pro lancerer multirumshøjttaler

Audio Pro A10 har stemmestyring og kan kobles sammen med flere højttalere.
forfatter

Den kompakte højttaler kan stemmestyres med Amazon Alexa og kan bruges sammen med flere højttalere i et trådløst netværk. Så kan man sætte højttalere i flere rum og spille musik i dem alle sammen samtidig, hvis man vil.

Audio Pro A10 kan f.eks. bruges med Audio Pros C3, C5A og ikke mindst Drumfire, som vi testede for nylig.

Inden i A10 sidder der en lille subwoofer, som tager sig af bassen under 300 Hz, mens en BMR-enhed (flad fuldtone-enhed) tager sig af resten.

(Foto: Audio Pro)

Højttaleren kan placeres overalt og betjenes med knapper på toppen eller med Audio Pros app. Den kan også hænges på væggen med vægbeslag og har Bluetooth og analog lydindgang (AUX), og fås i lyst eller mørkegråt stof.

A10 kommer til at koste ca. 1.500 kroner og er tilgængelig ved månedsskiftet oktober/november.

(Foto: Audio Pro)

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.