Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

“Historiens største hi-fi-fusion” er aflyst

Pioneer og Onkyo skulle have slået sig sammen med Denon og Marantz og være blevet en gigant i hi-fi-verdenen. Nu afblæser de aftalen.

Skrevet af / 07/10/2019 - 22:29
“Historiens største hi-fi-fusion” er aflyst

I maj kunne vi meddele, at sød musik var opstået mellem Pioneer/Onkyo og Sound United, det selskab, der ejer Denon og Marantz. Planerne var ambitiøse og skulle resultere i mere innovation og endnu flere kvalitetsprodukter inden for lyd og billeder.

De konkrete produktplaner omfattede trådløse, stemmestyrede højttalere og soundbars, der kunne tænkes at indgå i det velkendte HEOS-system (Denon og Marantz’ egen multirumsplatform og Sonos-konkurrent).

Dermed så det ud til, at nogle af hi-fi-historiens mest kendte og populære mærker ville havne under samme paraply. Men sådan bliver det ikke. Onkyo meddeler nu, at selskabernes bestyrelser er blevet enige om at opsige kontrakten, som skulle være implementeret inden den 30. november i år.

Ud fra Onkyos pressemeddelelse lader det til at være uklarheder omkring selskabsgennemgangen (due diligence) og sikringen af finansiering, der gør, at aftalen ikke kan gennemføres inden for fristen.

Onkyo udelukker ikke, at en lignende aftale kan genoptages på et senere tidspunkt. Men indtil videre er alt tilbage til “business as usual” for de traditionsrige varemærker.

Kilde: Onkyo pressemeddelelse

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top