Search
Generic filters

High end-weekend i Aarhus

Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.

Skal du have nyt udstyr, eller vil du bare gerne være orienteret om nyhederne i den bedste ende af hi-fi-verdenen? Så er der god grund til at spidse ørerne og tage til Aarhus i den kommende weekend.

Her løber nemlig den årlige Soundsociety-udstilling af stabelen. Og eftersom der også var en udstilling i fjor, kan vi nu godt tillade os at kalde den årlig…

Spændvidden i de 30 demolokaler bliver stor. I følge arrangøren, Claus Bülow fra Büilow Steensen, vil man kunne høre musikanlæg til priser fra 3.000 kroner til 1,5 millioner kroner. Hele 40 mærker og forhandlere er repræsenteret.

For at give gæsterne en chance for at sammenligne lyden i de forskellige rum er der lavet en fælles playliste, som udstillerne opfordres til at følge. Og da listen er frit tilgængelig, kan man i ro og mag foreberede sig derhjemme. Med risiko for at blive fristet over evne, hvis det, som man hører på messen, viser sig at lyde bedre end grejet derhjemme!

Dette års Playliste:

Tidal 2019  –  Spotify 2019

Soundsociety på Hotel Royal er kulminationen af en vision. Vi har skabt en international lydudstilling i de mest luksuriøse rammer. Det bliver magisk,” siger Claus Bülow.

annonce

Soundsociety 2019 finder sted på Hotel Royal i det centrale Aarhus (nabo til domkirken). Der er åbent fra 11.00-17.00 lørdag og søndag  d. 23-24. februar.

annonce

Læs om de enkelte udstillere her:

sound-society.dk/

Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

Læs også

Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.
Sony røber nu, hvilke af deres TV’er der officielt bliver kompatible med PlayStation 5.

Aktuelle tilbud

Annonce
Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.