TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

High end-weekend i Aarhus

Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.

Skal du have nyt udstyr, eller vil du bare gerne være orienteret om nyhederne i den bedste ende af hi-fi-verdenen? Så er der god grund til at spidse ørerne og tage til Aarhus i den kommende weekend.

Her løber nemlig den årlige Soundsociety-udstilling af stabelen. Og eftersom der også var en udstilling i fjor, kan vi nu godt tillade os at kalde den årlig…

Spændvidden i de 30 demolokaler bliver stor. I følge arrangøren, Claus Bülow fra Büilow Steensen, vil man kunne høre musikanlæg til priser fra 3.000 kroner til 1,5 millioner kroner. Hele 40 mærker og forhandlere er repræsenteret.

For at give gæsterne en chance for at sammenligne lyden i de forskellige rum er der lavet en fælles playliste, som udstillerne opfordres til at følge. Og da listen er frit tilgængelig, kan man i ro og mag foreberede sig derhjemme. Med risiko for at blive fristet over evne, hvis det, som man hører på messen, viser sig at lyde bedre end grejet derhjemme!

Dette års Playliste:

Tidal 2019  –  Spotify 2019

Soundsociety på Hotel Royal er kulminationen af en vision. Vi har skabt en international lydudstilling i de mest luksuriøse rammer. Det bliver magisk,” siger Claus Bülow.

Soundsociety 2019 finder sted på Hotel Royal i det centrale Aarhus (nabo til domkirken). Der er åbent fra 11.00-17.00 lørdag og søndag  d. 23-24. februar.

Læs om de enkelte udstillere her:

sound-society.dk/

Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.