Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Opgradér højttalerne med indbygget forstærker

System Audio har lavet en ganske smart løsning med en forstærker, som monteres inde i højttalerne.

Skrevet af / 13/05/2018 - 18:14
Opgradér højttalerne med indbygget forstærker

Ideen er god. Muligheden for at opgradere et par helt almindelige højttalere til aktiv drift lyder i hvert fald tillokkende. System Audio har ikke bare tænkt tanken, men også ført den ud i livet, i to højttalermodeller til at begynde med.

(Foto: System Audio)

Kompakthøjttaleren SA Legend 5 og gulvhøjttaleren SA Legend 40 kan leveres som almindelige, passive par eller med forstærkerne indbygget. Alternativt kan man opgradere fra passive til aktive ved at skrue delefilteret af bagpå, tage kablerne fra, koble forstærkermodulet til, skrue det ind i kabinettet og tilslutte strøm.

De kan også opgraderes fra aktive til trådløse, og højttaler-enhederne er udviklet specielt til disse modeller.

(Foto: Lasse Svendsen)

Forstærkermodulerne kaldes Silverback og findes i en tokanals og en firekanals udgave. En til tovejshøjttaleren og en til den gulvstående firevejshøjttaler. Modulerne har op til 300 watt effekt, digitale delefiltre og adaptiv bas, og styres af en DSP.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top