Yamaha får Spotify

I begyndelsen af november vil alle Yamahas surroundreceivere, fra og med RX-V673 og opefter, få indbygget Spotify.

Alle ejere af nye Yamaha-receivere, fra model RX-V673 og opefter, kan i begyndelsen af november glæde sig over Spotify-opgradering. Det betyder, at hvis du har en Spotify-konto, kan du få direkte adgang til musikken, dine egne og andres spillelister direkte, uden at tilslutte en computer.

Med mindre du bare skal sætte en spilleliste i gang, enten din egen eller en, som er anbefalet på forsiden, er det lidt besværligt at bruge Spotify uden tastatur. Derimod bliver det langt nemmere med Yamahas fjernbetjeningsapp til bærbare Apple- eller Android produkter. Så kan du søge efter alt den musik, du ønsker, med et virtuelt tastatur på den trykfølsomme skærm.

Det er først og fremmest en god nyhed for Android-brugere, da alle med iPhone eller iPad i forvejen kan bruge Spotify-app´en på mobilen eller tablet og streame til receiveren via AirPlay.

Men vi synes alligevel, at Spotify er en velkommen udvidelse af Yamaha-produkterne.

Eksisterende receivere bliver automatisk opgraderet
Spotify lanceres som nævnt i begyndelsen af november og bliver tilgængelig for alle ejere gennem en opgradering af receiverens software. Er receiveren tilsluttet netværk, vil den automatisk opdatere sig selv, når ny software er tilgængelig, uden at brugeren behøver at tænke på det.

Les videre
Exit mobile version