TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Vidunderforstærker med wi-fi og DAB

Den lille trådløse UnitiQute fra Naim kommer i ny version. Forstærkeren har fået DAB+ radio, forbedret kredsløb og fem digitalindgange.

forfatter
Publiceret 13/05/2013 - 15:20

Trods beskeden størrelse blev vi ikke så lidt betaget af UnitiQute. Testen konkluderede, at ”Unitiqute har alle egenskaberne, vi efterspørger i et moderne hi-fi produkt samlet i en kompakt og brugervenlig pakke”, og nu får UnitiQute 2 flere forbedringer.

DAB+ radio er kun en af dem. Et helt nyt kredsløb på firelags kredskort skal give bedre lyd, fordi afskærmningen er bedre og støjen minimeret. Ombord er der også en digitalkonverter – DAC, med op til 32-bit/192 kHz konvertering. Med digitale indgange som USB-indgang, to optiske og to koaksiale, kan man tilslutte de fleste digitale lydkilder.

Støtte for rum-til-rum tilslutninger har den også fået, således at man kan spille på flere afspillere samtidig.

Den kan også kobles til netværket via ethernetkabel, hvis man ikke vælger at streame til forstærkeren via det trådløse netværk. I det tilfælde tilslutter man en lille gummiantenne på bagsiden.

Naim-U2-bak

Den har også et sæt analoge lydindgange og kan kobles til en separat forstærker fra preamp-udgangene.

Forstærkerens effekt er opgivet til 30 w per kanal.

Den kan selvfølgelig styres med Naims n-Stream app til iPod, iPad og iPhone og spiller også Apple Lossless-filer op til 24-bit/96 kHz.

UnitiQute 2 skal koste 11.990 kr. og er i butikkerne nu.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend