TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Vælg mellem mono eller stereo

Specielle jubilæumsmodeller fra Gryphon.

forfatter
Publiceret 08/12/2020 - 11:22

Tiden flyver, når man har det sjovt. Omtrent sådan er essensen af pressemeddelelsen fra Gryphon, som dog også har en mere alvorlig undertone.

Siden starten i 1991 har danske Gryphon bygget nogle spektakulære forstærkere, og Antileon, der kom allerede i 1995, er måske den bedst kendte af dem. Nu kommer der to jubilæumsmodeller kaldet Gryphon Antileon Anniversary, som vil blive tilgængelige i en stereo- og en mono-udgave.

For at markere, at det er 25 år siden, den første Antileon-forstærker kom, bliver der kun lavet 25 stereoudgaver og 25 monopar, alle med en forgyldt grif på toppladen.

(Foto: Gryphon)

Der er kun kosmetiske forskelle mellem Gryphon Antileon Anniversary og de almindelige udgaver af Antileon. Hvilket betyder samme 2 x 150 watt udgangseffekt i fuld klasse A hele vejen, understøttet af strømreserver på 670.000 mikrofarad (μF).

Forstærkerne er dedikeret til mindet om Josef Riediger, som var Gryphon-distributør i Australien i 33 år, og som døde i oktober.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Pris?

Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Det bedste køb i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskabets 30-års jubilæum med stil og finesse.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sæson af Stranger Things kommer lige straks til at lyde endnu bedre.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend