TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Vægophængt subwoofer fra REL

Sidste nyt fra REL: En trådløs subwoofer, du kan hænge på væggen.

forfatter
Publiceret 02/04/2013 - 14:30

Engelske REL er specialister i subwoofere, som regel af den store og dominerende slags, men nu har de slået et slag for mere diskrete basløsninger. Habitat 1 er en trådløs subwoofer, som er konstrueret specielt til vægmontering.

Subwooferen består af to 6,5” aktive basser på forsiden, kombineret med en 10” passiv membran på bagsiden. Den kan monteres på væggen eller på et eget stativ.

Som sædvanlig for REL-sub´er, sker tilslutningen enten via almindelig RCA line-indgang eller via højttalerniveau for at matche klangen fra din forstærker bedst mulig. Den indbyggede forstærker yder 200 watt, og selve subwooferen kommer i højglans hvid eller sort.

REL3

For de af os, der har plads til et rigtig bæst af en subwoofer, er REL´s nye R528SE subwoofer måske et bedre alternativ. Den har en 12-tommers bas af karbonfiber, kombineret med en passiv 12-tommer, som spiller ned mod gulvet, og en kraftig forstærker på 500 watt.

Prisen:

REL Habitat 1 ca. 15.000 kroner.

R5289SE ca. 18.000 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend