TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

“Usynlig” stereo til stuen fra Harman

Harman Kardon Radiance 2400 har ultraslanke højttalere, der næsten ikke ses.

forfatter
Publiceret 04/09/2021 - 07:05

Harman Kardon Radiance 2400 er navnet på et nyt højttalersystem til hjemmeunderholdningen, som blev præsenteret på Harmans efterårsevent torsdag.

Med to ultra-tynde gulvhøjttalere, en subwoofer og en digital hub burde Radiance kunne passe ind i selv meget designbevidste husholdninger. De to satellithøjttalere måler 180 cm i højden, men blot 5,1 cm i bredden og 5,8 cm i dybden. Hver højttaler rummer ikke færre end 24 fuldtoneneheder på 1,25″.

Hver af de slanke højttalere rummer 24 fuldtoneneheder.(Foto: Harman)

Harman kalder princippet Constant Bandwith, og har patenteret det – men de mange enheder på række vil givetvis fungere som en line source. Det giver en god dækning i det vanrette plan, så alle i sofaen kan lytte med i fuld kvalitet – men stort set ingen lodret spredning, hvilket mindsker refleksioner fra gulv og loft.

Basområdet dækkes af en subwoofer med en 10” basenhed og 200W forstærkerffekt.

Hub’en, der funger som bindeled til de tre højttalere, er mere traditionel at se på. (Foto: Harman)

En digital hub fungerer som samlecentral for lyd fra TV, spillekonsoller og andre AV-enheder alt imens en Wi-Fi forbindelse sørger for, at der er nem adgang til HD-musikstreaming via det indbyggede Chromecast set-up eller Apple AirPlay, der er integreret i højttalerne.

Pris og tilgængelighed
Harman Kardon Radiance 2400 vil være tilgængelig i løbet af efteråret til en pris på 29.999 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend