TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Überheftig billyd

På årets High-End udstilling i München kan du opleve billyd udover det sædvanlige.

forfatter
Publiceret 18/04/2013 - 15:08

Det er jo ingen hemmelighed, at flere af de mest velrenommerede hi-fi producenter står bag førsteklasses prestigelyd til verdens prestigebiler. På årets high-end udstilling i München bliver det muligt at komme i kontakt med sådan billyd, som kun er de få forundt.

Pagani_SF-System_01-460x325

Hvad siger man for eksempel til det mere end heftige lydsystem fra Sonus Faber, som Pagani har valgt at udruste deres særdeles eksklusive biler med. Man bygger ikke mange biler, og den som udstilles har bestemt sin pris – i Tyskland – på omkring 1,4 millioner. Euro….

Burmester_Porsche-460x325

Noget billigere er trods alt den nye Porsche Cayenne. Som sædvanlig for Porsche er det Burmester, som står for lyden, og her sidder 16 højttalere med et totalt membranareal på 1.400 kvadratcentimeter, og over 1000 W er der til rådighed for at holde styr på dem. Det skal kunne give et lydtryk på 120 dB inde i bilen. Hver højttaler har sit eget indgangs- og sluttrin.

En endnu lidt billigere måde at skaffe sig en magnifik lydoplevelse til rejsen på, er med den nye Volkswagen Touareg, som har et Dynaudio Confidence premium lydsystem. 12 højttalere, 620 watt og seneste DSP-teknologi borger for kvalitetslyd af højeste klasse.

Alle tre biler vises som sagt på München messen 9.-12. maj.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend