TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse netværkshøjttalere fra Pioneer

Tre nye højttalersystemer fra Pioneer er designet til at være trådløse, når det passer dig.

forfatter
Publiceret 13/08/2012 - 11:11

Musik streames nemt med Apple AirPlay eller via DLNA. Har du ikke adgang til et trådløst netværk, kan du skabe dit eget via højttaleren med funktionen Wireless Direct.

Lydkvaliteten er signeret Andrew Jones, konstruktøren bag ulta-high-end højttalerne fra TAD. TAD, Technical Audio Devices, er nemlig ejet af Pioneer.

Alle højttalermodeller har USB-indgang til afspilning af musik fra USB-hukommelse. Denne kan også bruges til at afspille fra iPhone, iPod eller iPad digitalt, samtidig med at enheden lades.

XW-SMA1 er lig med SMA3 (hovedbilledet), bortset fra at den ikke har batteri og ikke tåler at stå ude. Mens SMA3 kun findes i hvid, kan SMA1 leveres i enten hvid eller sort.

Højttalerne kan enten bruges fritstående, eller de kan synkroniseres, således at du kan spille samme musik i hele hjemmet.

XW-SMA3 kan bruges udendørs, den tåler nemlig luftfugtighed og regn. Den har indbygget, genopladeligt batteri, således at du kan flytte den rundt, fra køkkenet til badet, til haven. Eller tag den med i parken!

XW-SMA1 er lig SMA3, bortset fra at den ikke har batteri og fugtmodstand og er dermed en indendørs løsning. Tilgængelig i både sort og hvid.

XW-SMA4 er den største højttaler i serien og giver større og fyldigere lyd end de øvrige. Findes kun i sort.

XW-SMA4 er den største af højttalerne, en større version af SMA1. Det større kabinet og flere højttalerelementer giver et større og fyldigere lydbillede.

Priser:
XW-SMA1  2.000 kr (kommer august)
XW-SMA3  2.500 kr (kommer september)
XW-SMA4  3.000 kr (kommer august)

pioneer.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend