TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse bordhøjttalere fra Pioneer

XW-BTS1 og XW-BTS3 er navnene på to nye højttalere fra Pioneer med Bluetooth.

forfatter
Publiceret 13/02/2013 - 14:09

Den største model, XW-BTS3, har fjernbetjening og kan docke iPod og iPhone foruden at overføre lyd trådløst via bluetooth. Den har desuden videoudgang og en 3,5 mm minijack-indgang for tilslutning af musikafspillere med kabel. Eventuelt kan den tilsluttes tv´et for at få bedre lyd end tv´ets indbyggede højttalere er i stand til. To 3-tommers højttalerelementer står for lyden, drevet af en forstærker på 30 watt.

XW-BTS3 kan docke iPhone og iPod og desuden fjernbetjenes.
XW-BTS3 kan docke iPhone og iPod og desuden fjernbetjenes.

Den mindste højttaler, BTS1, har også trådløs overførsel via bluetooth, men ingen dock. Den har 2-tommers højttalerelementer og en effekt på 10 watt. Også denne har AUX-indgang i form af 3,5 mm minijack, men ingen videoudgang her.

XW-BTS1 har trådløs bluetooth-lyd, men ingen iPod-dock.
XW-BTS1 har trådløs bluetooth-lyd, men ingen iPod-dock.

XW-BTS3 koster ca. 1.200 kroner, mens XW-BTS1 er sat til 800 kroner. Begge er tilgængelige i sort eller hvid.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend