TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Thorens TD 403 DD og TD 1500

Thorens kopierer tidligere topscorer.

forfatter
Publiceret 26/09/2021 - 16:53

Som de lovede for noget tid siden, lancerer Thorens en række nye pladespillere, og her er de to første: Thorens TD 403 DD, som er en opdateret version af den direkte drevne 402 DD, og TD-1500, som er remdrevet.

De to grammofoner har samme TP 150-tonearm, men dér hører lighederne også op – hvis man altså ser bort fra, at de deler design.

Tonearmen på billederne er baseret på TP 124-armen, der bruges på flagskibet TD 124 DD, og på TD 1500 sidder der en Ortofon 2M Red MM-pickup (Ortofon 2 M Bronze, red. anm.), mens TD 403 DD leveres med den dyrere 2M Blue.

Thorens TD 1500 i sort lak.

TD 1500 er baseret på TD 1601, som vi sidste år gav seks stjerner, med et fjederophængt inderchassis og remdrift. Den har også balancerede udgange ud over ubalancerede og betjenes fuldstændig manuelt.

Læs også Comeback til klassisk vinylklang Thorens er endelig dér, hvor de skal være, med en af de bedste pladespillere, vi har testet i lang tid.

Pladespilleren fås i sort eller valnødde-finish og har ekstern strømforsyning.

Thorens TD403 DD.

Den direkte drevne TD 403 DD er en variant af TD 402 DD, men med et par væsentlige forbedringer. Den har den mere avancerede TD 150-arm og ikke TP 72 som på 402 DD, og så har den som nævnt en Ortofon-pickup.

Der er også en anden vigtig forskel: 403 DD har ikke indbygget phono-trin, som 402 DD har.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend