TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Technics SA-C600 netværksreceiver

Her har du bare brug for et par gode højttalere.

Hos Technics har de fundet et hul i sortimentet, som den nye SA-C600 skal dække. Den er nemlig en alsidig netværksafspiller med indbygget CD-afspiller – og pladespillerindgang for MM.

Tanken er, at SA-C600 skal fungere som lydkilde og forstærker for et par højttalere eller sættes ind i et anlæg, som mangler streaming.

Afspilleren har også DAB-, netværks- og FM-radio, og med Chromecast kan man let streame fra Spotify eller Tidal og koble Technics SA-C600 sammen med andre enheder for trådløs streaming i flere rum.

En indbygget digital forstærker på 2 x 60 watt (4 ohm) rækker fint til et par små højttalere, forudsat at de ikke er meget tungdrevne – typisk under 86 dB, og man kan koble en sub til subwooferudgangen på bagsiden for fyldigere bas, hvis man har små højttalere.

CD-afspilleren på toppen er den samme, som vi kender fra Technics C70 Mk2, og SA-C600 har naturligvis Technics Space Tune for lydoptimering samt JENO Engine, som reducerer digital støj.

Den har også optisk lydindgang, som skifter indgang, når den genkender et signal, men den mangler HDMI og AirPlay 2.

Technics-afspilleren er i butikkerne allerede i februar.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede