TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Surroundreceiver med AirPlay

Med indbygget Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 streame musik via DLNA og AirPlay. Og selvsagt give surroundlyd på film.

forfatter
Publiceret 07/05/2013 - 18:55

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig dyr surroundreceiver. Med indbygget Wi-Fi kan den tilsluttes trådløst til hjemmenetværket og dermed give adgang til musikbiblioteket, som er lagret på hjemmecomputeren. Den kan også streame musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel afspiller (iOS samt iTunes til pc/mac). Internetradio giver adgang til tusindvis af radiostationer. Både de danske, du kender, såvel som et væld af udenlandske radiostationer.

Svitset strømforsyning (Klasse D) gør receiveren både lettere og mere effektiv end den traditionelle ringkernetrafo. Og skulle du have fordomme mod sådanne, såkaldte digitale forstærkere, så ved vi, at der i dag findes mange vellydende forstærkere med dette princip, som ikke står tilbage for det traditionelle Klasse AB-princip.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har opskalering til Ultra HD-opløsning via HDMI.

Som hos næsten alle andre receivere på markedet er multizone på plads, hvilket gør, at du kan afspille to forskellige lydkilder i to forskellige rum samtidig.

Fjernbetjenings-app
Harman Kardon lover, at menuerne er enkle og overskuelige, som gør det let at opsætte, kalibrere og bruge receiveren. Den kan styres fra smartphonen eller tabletten (Apple og Android) med en gratis downloadbar app.

7.2
Receiveren har syv forstærkerkanaler opgivet til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. Desuden findes udgange til to subwoofere. Det står ikke specifikt, at disse har separat kalibrering fra hinanden, men brugsanvisningen siger, at man må ind i opsætningsmenuen for at aktivere subwooferudgang nummer to. Det kan betyde, at den har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ægte 7.2-receiver. Vi anbefaler altid to subwoofere, hvis du har plads, da dette giver en jævnere og heftige basgengivelse end med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele otte HDMI-indgange, herunder en på fronten til nem tilslutning af videokamera eller smartphone/tablet. USB-indgangen i front gør, at du kan afspille musik eller video direkte fra USB-hukommelse. Denne støtter desuden alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Danmark og findes i butikkerne nu.

eu.harmankardon.com

 

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend