Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Surroundreceiver med AirPlay

Med indbygget Wi-Fi kan Harman Kardon AVR 370 streame musik via DLNA og AirPlay. Og selvsagt give surroundlyd på film.

Skrevet af / 07/05/2013 - 18:55
Surroundreceiver med AirPlay

Harman Kardon AVR 370 er en ny, temmelig dyr surroundreceiver. Med indbygget Wi-Fi kan den tilsluttes trådløst til hjemmenetværket og dermed give adgang til musikbiblioteket, som er lagret på hjemmecomputeren. Den kan også streame musikken trådløst via AirPlay fra en kompatibel afspiller (iOS samt iTunes til pc/mac). Internetradio giver adgang til tusindvis af radiostationer. Både de danske, du kender, såvel som et væld af udenlandske radiostationer.

Svitset strømforsyning (Klasse D) gør receiveren både lettere og mere effektiv end den traditionelle ringkernetrafo. Og skulle du have fordomme mod sådanne, såkaldte digitale forstærkere, så ved vi, at der i dag findes mange vellydende forstærkere med dette princip, som ikke står tilbage for det traditionelle Klasse AB-princip.

3D og Ultra HD
Receiveren støtter alle filmformater, også 3D, og har opskalering til Ultra HD-opløsning via HDMI.

Som hos næsten alle andre receivere på markedet er multizone på plads, hvilket gør, at du kan afspille to forskellige lydkilder i to forskellige rum samtidig.

Fjernbetjenings-app
Harman Kardon lover, at menuerne er enkle og overskuelige, som gør det let at opsætte, kalibrere og bruge receiveren. Den kan styres fra smartphonen eller tabletten (Apple og Android) med en gratis downloadbar app.

7.2
Receiveren har syv forstærkerkanaler opgivet til 125 watt pr. kanal. Da med to kanaler drevet samtidig. Desuden findes udgange til to subwoofere. Det står ikke specifikt, at disse har separat kalibrering fra hinanden, men brugsanvisningen siger, at man må ind i opsætningsmenuen for at aktivere subwooferudgang nummer to. Det kan betyde, at den har separat kalibrering, og at receiveren dermed er en ægte 7.2-receiver. Vi anbefaler altid to subwoofere, hvis du har plads, da dette giver en jævnere og heftige basgengivelse end med én subwoofer.

8 HDMI
Receiveren har hele otte HDMI-indgange, herunder en på fronten til nem tilslutning af videokamera eller smartphone/tablet. USB-indgangen i front gør, at du kan afspille musik eller video direkte fra USB-hukommelse. Denne støtter desuden alle Apple-produkter.

Receiveren koster 7.995 kroner i Danmark og findes i butikkerne nu.

eu.harmankardon.com

 

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top