Nyhed

Streaming-anlægget der kan være soundbar

Mini-anlæg med alt integreret.
forfatter

De fleste bordhøjttalere er kun dét. Bordhøjttalere. Med Bluetooth naturligvis, så man kan tilslutte mobilen for at streame musik.

Ruark R3 er meget mere end en bordhøjttaler, den er et helt anlæg, men optager mindre plads end en højttaler. Dermed er den lige så velegnet til køkkenet som til stuen.

Ud over Bluetooth, så man kan streame musik, får man desuden en CD-afspiller. Anlægget har også DAB+ radio og netværkstreaming via Wi-Fi med ethernetkabel, og det understøtter Spotify Connect, Tidal, Deezer og Amazon Music og har tilmed integreret netradio.

R3 kan styres med appen Ruark Link, og man kan oplade mobilen via USB, mens man streamer musik. Anlægget har også indgange til en ekstern lydkilde og kan bruges som “soundbar” via den optiske indgang på bagsiden. Her er der også hovedtelefonudgang.

Anlægget er bare 42 cm bredt, det leveres i valnøddefiner eller lys grå lak og koster ca. 6.500 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.