TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Stilsikker stereohøjttaler fra B&O

Er det en skydeskive? Er det en parabol? Nej da, det er bare Bang & Olufsens nye trådløse højttaler.

forfatter
Publiceret 08/10/2012 - 08:27

Bang & Olufsen  udvider designserien B&O PLAY med den trådløse højttaler BeoPlay A9.

BeoPlay A9 er en fritstående højttaler, som gengiver venstre og højre stereokanal fra samme kabinet. For at gøre jobbet bruger den en 8-tommers bashøjttaler plus dobbelte 3” mellemtoner ¾ ” diskantelementer, som alle drives af hver sin individuelle forstærker – henholdsvis 160 watt til bassen og 4 x 80 watt til de andre elementer.

For at de kraftige højttalere skal lyde mest muligt balanceret i rummet, benytter B&O sig af DSP-teknikken Adaptive Bass Linearisation (kendt fra high-end højttalernes Beolab 5), som tilpasser basgengivelsen til forskellige placeringer, det være sig til gulv, bord eller vægplacering.Lydoverførslen sker trådløst, og med både Airplay og Bluetooth ombord kan A9 afspille musik fra de allerfleste trådløse kilder. Man kan også benytte den indbyggede USB-indgang.

Som sig hør og bør for et B&O produkt kommer Beolab A9 i en række forskellige farver – 7 forskellige frontstoffer kan bestilles, og 3 forskellige farver til fødder er tilgængelige.

BeoPlay A9 kommer i butikkerne i november og vil koste fra kr. 14.999.

store.beoplay.com

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend