High-end

SOtM annoncerer SMS-1000sq Windows Edition med AudiophileOptimizer & RoonServer.
forfatter

Koreanske SOtM (Soul Of the Music) laver medieservere og digitalkonvertere, og vi har tidligere testet deres største sæt bestående af medieserveren sMS-1000, DAC’en sDP-1000 og strømforsyningen sPS-1000.

Nu kommer en ny variant af medieserveren, kaldet sMS-1000sq Windows Edition. Serveren er produceret af SOtM, imens selve medieserver-softwaren (RoonServer) er leveret af Roonlabs, og Highend-AudioPC står for AudiophileOptimizer, der bringer antallet af forstyrrende baggrundsprocesser i Windows ned. Den er angiveligt verdens første Windows-baserede medieserver med den kombination af software.

Nøglefunktioner

  • Windows Server 2012 R2 med AudiophileOptimizer præinstalleret og konfigureret
  • Kun udvalgt højkvalitets audio-Windows OS-hardware
  • Roonserver for multi zone internet streaming-lydsystem
  • Understøtter forskellige audioplayers
  • Understøtter videoafspilning
  • Windows 8.1 med Fidelizer pre-installeret og konfigureret.

Pris og tilgængelighed
SMS-1000sq Windows Edition med AudiophileOptimizer er tilgængelig nu. Enheden fås i sølv og sort, og i tre forskellige hardwarevarianter: USB, analog og med digital udgang. Pris fra 29.990 kr.

USB-version kommer med TX-USBexp baseret USB-udgang. Den digitale version kommer med AES/EBU, coaxial og optisk udgang. Den analoge version kommer med balancerede og ubalancerede udgange.

Det interne lagerenhed kan konfigureres med op til 2 TB SSD eller 4 TB HDD+ 32GB SSD.

StudioSound

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også