TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sonos får TDC Play

Kundernes ønske opfyldt: TDC Play og YouMusic kommer på Sonos.

forfatter
Publiceret 26/06/2013 - 14:01

En integration med Sonos har stået højt på ønskelisten fra brugerne af TDC Play og YouMusic. Derfor har YouSee og TDC samarbejdet med Sonos, og ønsket er nu en realitet. Begge musiktjenester er i Sonos’ beta-univers, Lab, allerede i eftermiddag og forventes at være fuldt ud tilgængelige sidst på sommeren.

Hvis du allerede har adgang til TDC Play eller YouMusic og ejer et Sonos musiksystem, skal du gøre følgende: Åben Sonos Controller (på PC, Mac, smartphone eller tablet), vælg et – eller flere af de rum du ønsker at afspille i, vælg ‘Musik’ herefter ‘Mere musik’ og til sidst ’SONOS Labs’. Så skal du blot finde TDC Play eller YouMusic på listen over tjenester og logge på med dit TDC eller YouSee Login.

Læs mere på www.tdc.dk/sonos og http://yousee.dk/Bredbaand/Sonos.aspx

Så har vi bare det lille problem at TDC Play, så vidt jeg kan se, kun streamer med 192 kbps og bitraten med mobil eller tablet er 48 kbits. Musikken streames dog i Dolby Pulse encoding, som gør, at kvaliteten bliver god sammenlignet med langt højere bitrater, siger man fra TDC. Det er også stor forskel på i hvilken kvalitet de forskellige musiknummer er lagret i inde hos TDC. Den periode jeg selv prøvede at bruge TDC Play var kvaliteten… ja, ujævn er et pænt ord. Men, hvis du har adgang til TDC Play eller YouMusic er det jo bare at lytte selv – der er trods alt hele 20 millioner musiknumre tilgængelig.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend