TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sonos-DAC fra Arcam

Arcam rSeries SonLink er det fulde navn på Arcams digitalkonverter for Sonos.

forfatter
Publiceret 04/01/2013 - 13:37

Arcam rSeries SonLInk er en DAC designet til at give Sonos Connect eller ZP90 Zoneplayer endnu bedre lyd. Den er i bund og grund en Arcam rLink DAC med huset i et speciallavet kabinet.

Formsproget er kendt af Sonos-ejere og passer udseendemæssigt ind i et Sonos-anlæg. DAC´en støtter alle kendte samplingsfrekvenser mellem 44,1 og 192 kHz, op til 24-bit. Et enkelt kabel trækkes mellem Sonos-enheden og Arcams digitalkonverter, for at udnytte den bedre lyd konverteren giver.

Arcam rSeries SonLink DAC er allerede udkommet i Storbritannien, med en pris på 185 pund. Vi forventer at den snart kommer til Danmark, med en prisseddel på omkring 2.000 kroner.

arcam.co.uk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend