Nyhed

Små ting kan gøre en stor forskel for lyden

Rega har tweaket en af deres bedste MC-pickupper.
forfatter

De har ikke smidt MC-pickuppen Ania ud af sortimentet, men lavet en forbedret udgave, som de kalder Ania Pro. Rega tilbyder begge dele, så man kan vælge.

Ania leveres sammen med pladespilleren Planar 6, men man kan vælge at købe en Rega-pladespiller uden Ania-pickuppen eller vælge Pro-udgaven, hvis man vil have endnu bedre lyd.

Ania Pro har en nøgen diamantnål, som Rega mener giver bedre detaljegengivelse, og det hele er monteret i et delvis gennemsigtigt hus i PPS-Fortron (polyphenylensulfid).

Spolerne er viklet i hånden hos Rega, viklet rundt om en krydsformet kerne af jern og drevet af små neodymmagneter.

Læs også: 5 budget-pickupper

Pickuppens masse er 6 gram, og udgangsspændingen er 350 mikrovolt, mens den anbefalede belastning er 100 ohm. Nåletrykket sættes til mellem 1,7 og 2,0 gram.

Ania Pro koster 6.999 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.