TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Skrivebordsforstærker til højttalere og kræsne hovedtelefoner

Den lille Chord Anni er en lille skrivebordsforstærker til hovedtelefoner og højttalere. Med teknologi fra producentens dyreste flagskibe bliver vi lovet lyd uden sidestykke i klassen.

forfatter
Publiceret 28/09/2021 - 00:05

Chord Electronics har lanceret deres første kompakte forstærker til skrivebordet nogensinde, kaldet Anni.

Chord Anni kan drive både hovedtelefoner og et par kompakthøjttalere, og anvender kredsløbsteknologi, der oprindelig er udviklet til flagskibsforstærkerne i Ultima-serien. Bl.a. med dobbelt feedforward fejlkorrektion, som ved hjælp af en sofistikeret buffer overvåger signalet og om nødvendigt sender et korrektionssignal tilbage, før fejlen opstod i tid.

Chord Anni kan monteres i et rack, f.eks. med en Qutest DAC og en Huei pladespillerforstærker. (Foto: Chord Electronics).

Ultima-teknologi

Chord Anni er lavet til at kunne drive så at sige alle hovedtelefoner, uanset elektrisk modstand, og desuden et par mindre monitorhøjttalere.

Læs også Chord Electronics Hugo 2 Den bærbare Chord Hugo 2 sprænger grænser og går ud over, hvad vi forventer af selv stationære DAC’er.

Selv om højttalerudgangen har en begrænset udgangseffekt på 10 watt, skulle det være nok til monitorbrug. Og Ultima-forstærkningen skal sikre stabil drift med den lavest mulige forvrængning.

Der er også totrins gain-kontrol for bedre tilpasning til højttalere med høj og lav følsomhed.

To kilder kan sluttes til, og Chord Anni har højttalerudgange til bananstik. (Foto: Chord Electronics)

To par hovedtelefoner

Forstærkeren har både 3,5 mm og 6,35 mm hovedtelefonudgange, og begge kan være aktive samtidig, så man kan lytte gennem to par hovedtelefoner. Der bruges bananstik til højttalerne, som deaktiveres, når hovedtelefoner er tilsluttet.

Ligesom på andre Chord-produkter er hver knap bagbelyst, hvor lysene skifter farve baseret på indgang, udgang og funktioner. Der er to indgange, som skabt til for at tilslutte f.eks. en Chord Qutest DAC eller Huei pladespillerforstærker. Eller hvad man nu måtte ønske af lydkilder.

(Foto: Chord Electronics)

Pris og tilgængelighed

Chord Anni, som både er udviklet og produceret i Storbritannien, fås i sort og koster 10.995 kroner.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend