TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Simple Audio i Danmark

Audiovector distribuerer nu de interessante musik-streaming produkter fra skotske Simple Audio

forfatter
Publiceret 05/09/2012 - 18:59

Fra d. 1 september er Audiovector distributør i Danmark for Simple Audio. Simple Audio kommer fra Skotland og folkene bag firmaet er da også ex-Linn ingeniører og teknikere. Peter Murphy har designet de to Simple Audio modeller, RoomPlayer 1 og 2.

Roomplayer 1 er en digital HD streamer med indbygget forstærker på 2 x 50 w og Roomplayer 2 er en digital HD streamer/forforstærker. I begge tilfælde foregår styringen via PC eller MAC, iPhone eller iPad. Brugerfladen er nem at bruge og man kan spille al den musik man har lagret digitalt i 24 bit opløsning, og i meget høj lydkvalitet. Desuden kan man spille internetradio samt musik fra en nettjeneste – i dette tilfælde den meget velassorterede Deezer, der har brugerflade på dansk og koster det samme som Spotify.
Simple Audio apparaterne kan enten kobles med kabelforbindelse til en router, eller trådløst med brug af firmaets nye PowerLine Technology. I begge tilfælde er det meget enkelt at sætte op, hilser distributøren Audiovector..
Roomplayer 1 koster 6.295kr, Roomplayer 2 koster 5.395 kr.
Simple Audio forhandles af alle Audiovectors forhandlere (se www.audiovector.com/contact) og vil blive bredere distribueret i månederne der kommer, siger man fra Audiovector.

www.audiovector.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend