Nyhed

Se, en trådløs pladespiller!

Yamaha har lavet årets sejeste grammofon. Vinyl 500 streamer musikken til højttalerne.
forfatter

Man har kun brug for en enkelt eller et par trådløse højttalere, så kan man afspille lp’er trådløst. Eller rettere sagt: Yamaha MusicCast Vinyl 500 streamer musikken til højttalerne. Trådløst.

Den kan også kobles til et hjemmenetværk med Ethernet-kabel og har både analog lydudgang for kablet tilslutning og indbygget RIAA med egen udgang til forstærker.

(Foto: Lasse Svendsen)

Vinyl 500 – der er tilgængelig nu til 4.500 kroner i sort eller hvid – har både Bluetooth, AirPlay og Wi-Fi indbygget, og man kan faktisk streame musik over netværket (højopløst op til 24 bit/192 kHz og DSD 11,2 MHz) fra f.eks. Spotify eller Tidal.

Den er selvfølgelig let at integrere i Yamahas eget trådløse univers, MusicCast.

 

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.