TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Scala Hifi fylder 20 år

Århusbutikken Scala HiFi fejrer sit 20 års jubilæum i week-enden

forfatter
Publiceret 27/02/2013 - 14:31

Scala Hifi blev startet den 1. marts 1993 af Mike Fabricius og Ole Iversen. Allerede fra starten var konceptet helt klart; Scala Hifi skulle være en butik, hvor kunderne kunne forvente en seriøs betjening og god, gammeldags service var en selvfølgelighed. “Dette, kombineret med en omhyggelig og kritisk udvælgelse af de produkter,der kommer ind i butikken, har været helt afgørende for, at Scala Hifi nu kan fejre sin 20 års fødselsdag”, siger Ole Iversen.

“Vi har en ærlig tilgang til det, vi arbejder med, og vi tror, vores kunder kan mærke, at vi mener det, vi siger! Og vi har sagt præcis det samme i 20 år, for vi har ikke ændret holdninger eller koncept, blot fordi der har været et nyt “modefænomen” i branchen. Vores passion for musik er meget større end begejstringen for teori og målinger. Vi vil hellere fokusere på glæden ved at lytte til musik end ligegyldig snak om teknik og specifikationer, og derfor har vi altid opfordret vores kunder til at bruge ørerne og lytte, når de skal vælge og sagt; dét der lyder bedst, er bedst!”, fortsætter han. “Vi vil gerne sende en tak til alle vores kunder for de første 20 år. Det har været en fantastisk rejse, og vi glæder os allerede til de næste 20 år!”

Scala har arrangeret flere events i forbindelse med deres fødselsdag fredag d. 1/3 og lørdag d. 2/3. Men de tyvstarter faktisk allerede om torsdagen med ét af deres Superfan arrangementer.

JPaarhus4x240_ScalaHiFi20Œr.indd

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend