Streaming

Og mere musik i hjemmet giver mere familieliv, bedre sex og sjovere madlavning!
Annonce
Annonce
forfatter

Den hurtigt fremstormende streamingtjeneste Apple Music er fra i dag tilgængelig på Sonos’ multirumshøjttalere. Tjenesten har siden december været tilbudt i en offentlig betatest. Men nu er prøvernes tid ovre, og alle, der både har et Sonos-system og en konto hos Apple Music, kan lytte til trådløs musik i stride strømme.

Musik giver sammenhold og sex
Og det er en god ide at lytte til musik, viser en undersøgelse, som er udført for Sonos af analysebureauet Survey Sampling International.

Undersøgelsen, der er udført med 30.000 deltagere fra USA, Canada, Australien, Storbritannien, Holland, Sverige, Tyskland og Frankrig, viser, at musiklytning i hjemmet påvirker os kraftigt. Deltagerne blev bedt om at leve en uge uden musik i hjemmet og en uge med musik.

Musiklytningen påvirkede i følge undersøgelsen livet kraftigt. Således brugte musiklyttende deltagere ugentligt tre timer og 13 minutter mere sammen med familien. Musikelskerne havde desuden 67 procent mere sex. Dette til trods for, at over en tredjedel af deltagerne rapporterede, at de ville droppe sex for at kunne høre mere musik!

Mere tid i køkkenet
Også kedeligere aktiviteter nyder godt af musikledsagelse. 83 procent fandt det lettere at overkomme de kedelige pligter, imens halvdelen af deltagerne havde det sjovere i køkkenet, når musikken spillede. Samtidig så man en stigning på 20 procent i den tid, som blev tilbragt sammen i køkkenet.

Hvilke andre af observationerne, der eventuelt kunne korreleres med dette, fremgår ikke af undersøgelsens konklusioner.

Foto: Sonos
Foto: Sonos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Op til 2 terabyte lagring og 2800 MB/s hastighed.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Skal udfordre Volkswagen og Skoda.
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.