itemprop

Revox lancerer pladespilleren Studiomaster T700

Se Revox’ første pladespiller i lang tid.

De var ved at gå i glemmebogen. Det traditionsrige firma, der startede helt tilbage i 1948, forsvandt fra radaren for over ti år siden og har nærmest været usynlige siden. Men nu er Revox for fuld fart tilbage med hi-fi, hjemmebioudstyr og nu en pladespiller.

Den første i over 30 år, faktisk.

(Foto: Revox)

De kalder den Studiomaster T700, og grammofonen, der er udviklet i Tyskland, ser rimelig lækker ud efter billederne at dømme.

Indvendig har den indbygget phono-trin og en kvartsstyret motor med en optisk sensor, der skal gøre det muligt at komme ned på 0,02 procents hastighedsafvigelse.

Læs også: 5 pladespillere for begyndere

(Foto: Revox)

Små DIP-switches på undersiden kan bruges til at indstille korrekt belastning for pickuppen, hvis man vælger noget andet end den medfølgende MC-pickup Ortofon Quintet Bronze.

Toppladen er i hærdet glas med touch-knapper til valg af start, stop og omdrejningshastighed, og pladespilleren leveres med en aluminiumarm af kulfiber, som sørger for at holde resonanserne nede i 12-14 Hz området.

annonce

Studiomaster T700 har ikke fået en officiel salgsdato endnu, men prisen er opgivet til 3.500 euro, altså ca. 26.000 kroner.

annonce
(Foto: Revox)

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen