TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Revox lancerer pladespilleren Studiomaster T700

Se Revox’ første pladespiller i lang tid.

De var ved at gå i glemmebogen. Det traditionsrige firma, der startede helt tilbage i 1948, forsvandt fra radaren for over ti år siden og har nærmest været usynlige siden. Men nu er Revox for fuld fart tilbage med hi-fi, hjemmebioudstyr og nu en pladespiller.

Den første i over 30 år, faktisk.

(Foto: Revox)

De kalder den Studiomaster T700, og grammofonen, der er udviklet i Tyskland, ser rimelig lækker ud efter billederne at dømme.

Indvendig har den indbygget phono-trin og en kvartsstyret motor med en optisk sensor, der skal gøre det muligt at komme ned på 0,02 procents hastighedsafvigelse.

Læs også: 5 pladespillere for begyndere

(Foto: Revox)

Små DIP-switches på undersiden kan bruges til at indstille korrekt belastning for pickuppen, hvis man vælger noget andet end den medfølgende MC-pickup Ortofon Quintet Bronze.

Toppladen er i hærdet glas med touch-knapper til valg af start, stop og omdrejningshastighed, og pladespilleren leveres med en aluminiumarm af kulfiber, som sørger for at holde resonanserne nede i 12-14 Hz området.

Studiomaster T700 har ikke fået en officiel salgsdato endnu, men prisen er opgivet til 3.500 euro, altså ca. 26.000 kroner.

(Foto: Revox)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.