Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret udgave

Leveres med 2M Red MM-pickup og indbygget phono-trin

Skrevet af / 29/11/2022 - 10:42
Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret udgave

Som navnet afslører, er Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 en ny udgave af en pladespiller, vi allerede kender. Den kommende MK2-udgave er blevet forbedret på flere væsentlige områder, alt selvfølgelig for bedre lyd end tidligere.

Selv om tyske Reloop er mest kendt for sine DJ-pladespillere, gjorde de sig på rekordtid bemærket i hi-fi-kredse med Turn 5 og Turn 3. Denne gang er det sidstnævnte, der har gennemgået en forvandling med en række ændringer.

Nye værktøjer har blandt andet gjort det muligt for Reloop at øge kvaliteten af ​​lejet til drivværket og tonearmen, hvilket her er vist i en ny udgave.

245241 Reloop AB1
Foto: Reloop

Armrøret er støbt i ét stykke, med et aftageligt pickup-hus med SME-fatning, så det er nemt at skifte pickup. Der medfølger en færdigmonteret Ortofon 2M Red MM pickup og indbygget phono-trin af høj kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bagfra.

Pladespilleren har desuden fået en helstøbt aluminiumstallerken med dæmpning og ekstra masse. Undertallerknen er indstøbt og skal sammen med den nye tallerken give en mere jævn rotation og stabilitet.

Det er også muligt at lave digitale kopier af vinylpladerne ved at koble afspilleren til en PC eller Mac via USB-udgangen. Turn 3 MK2 er prissat til 530 euro, og det gør den efter vores mening meget konkurrencedygtig i denne klasse.

245241 Reloop AB5
Foto: Reloop

 

Reloop Hi-Fi TURN3

Velspillende multikunstner

Reloop tog os med storm med en pladespiller, der har alt, også lyd i topklassen.

Læs mere
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top