TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – forbedret udgave

Leveres med 2M Red MM-pickup og indbygget phono-trin

forfatter
Publiceret 29/11/2022 - 10:42

Som navnet afslører, er Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 en ny udgave af en pladespiller, vi allerede kender. Den kommende MK2-udgave er blevet forbedret på flere væsentlige områder, alt selvfølgelig for bedre lyd end tidligere.

Selv om tyske Reloop er mest kendt for sine DJ-pladespillere, gjorde de sig på rekordtid bemærket i hi-fi-kredse med Turn 5 og Turn 3. Denne gang er det sidstnævnte, der har gennemgået en forvandling med en række ændringer.

Nye værktøjer har blandt andet gjort det muligt for Reloop at øge kvaliteten af ​​lejet til drivværket og tonearmen, hvilket her er vist i en ny udgave.

245241 Reloop AB1
Foto: Reloop

Armrøret er støbt i ét stykke, med et aftageligt pickup-hus med SME-fatning, så det er nemt at skifte pickup. Der medfølger en færdigmonteret Ortofon 2M Red MM pickup og indbygget phono-trin af høj kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bagfra.

Pladespilleren har desuden fået en helstøbt aluminiumstallerken med dæmpning og ekstra masse. Undertallerknen er indstøbt og skal sammen med den nye tallerken give en mere jævn rotation og stabilitet.

Det er også muligt at lave digitale kopier af vinylpladerne ved at koble afspilleren til en PC eller Mac via USB-udgangen. Turn 3 MK2 er prissat til 530 euro, og det gør den efter vores mening meget konkurrencedygtig i denne klasse.

245241 Reloop AB5
Foto: Reloop

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.

Reloop Hi-Fi TURN3

Reloop tog os med storm med en pladespiller, der har alt, også lyd i topklassen.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforstærker for samlere NAD C 3050 LE er en næsten perfekt replika af den forstærker, der definerede NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Billede