Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Rålækre Denon hovedtelefoner

Denon har fornyet hovedtelefonparken, og den fedeste af dem alle er rålækker at se på, men det koster lidt.

Skrevet af / 21/06/2012 - 13:31
Rålækre Denon hovedtelefoner

Denon AH-D7100 hedder efterfølgeren til den smukke og vellydende D7000 . Den nye model er ny fra inderst til yderst  og ikke bare en opgradering.

Til D7100 har Denon lavet 50 mm store Free Edge Nano Fiber elementer, monteret i lukkede ørestykker lavet i lakeret afrikansk mahogni.Bøjlen er lavet i kvalitetsplast og ørepuderne i skind. Ørestykkerne skal have bedre isolation end på forgængeren D7000, og frekvensresponsen skal være snorlige og neutral.

Der medfølger en kort kabel med 3,5mm minijack til bærbart brug, og en tre meter lang med 6,3mm jackstik til hjemmebrug.Hovedtelefonerne er prissat til 1200 Euro og bliver altså ikke billige, men er de bedre end D7000, så er de sandsynligvis hver en krone værd.

De har en modstand på 25 ohm og følsomhed på 110 dB, så de bør fungere godt med bærbare afspillere og smartphones. Selv om man mest har brug for en god bærbar hovedtelefonforstærker for bedst mulig lyd på farten.

Frekvensresponsen er opgivet til 5-45.000 Hz, maksimal effekt til 1800 mW, og vægten er 370 gram.En egen Denon Audio app findes på App Store  til 6 kroner og giver dig musikafspiller, grafisk equalizer, netradio og støtter Airplay fra iPhone, iPod eller iPad.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Aston Martin med B&W: Koncertlyd i verdens første Super Tourer

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Scroll to Top