TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Raidho i Hi-Fi Huset

Hi-Fi Huset holder demoaften med danske Raidho Acoustics

forfatter
Publiceret 30/08/2012 - 04:47

Torsdag d. 6. september kl. 18.00 – 21.00 præsenterer Hi-Fi Huset på Gentoftegade i Gentofte en ny dansk high-end højttalerserie fra Raidho Acoustics. Det vil være Lars Christensen – ”The Viking” – også kendt fra kabelproducenten Nordost, der vil introducere de nye versioner af Raidho Acoustics C-Serie. “Det er en lydoplevelse, der er så realistisk og nærværende, at du med garanti aldrig har oplevet noget lignende tidligere. Kom og hør hvorfor netop disse højttalere fra en lille dansk producent bliver rost til skyerne ude i den store verden”, hilser Sonny Olsson fra Hi-Fi Huset.
Hi-Fi Huset byder i løbet af aftenen på en lille forfriskning.

Her er der lidt intro: www.raidho.dk/home, og du kan finde Lyd og Billedes test på vores norske side www.lydogbilde.no/test/raidho-c1-1.

Tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser – først til mølle princippet. Send en mail til kontakt@hifihuset.dk eller ring på telefon 36 77 52 00.

www.hifihuset.dk

 

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-spiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend