TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject E1 som trådløs pladespiller

Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.

forfatter
Publiceret 04/05/2022 - 17:36

Pro-Ject er et af de oplagte navne, hvis man skal have en budgetvenlig pladespiller. Nu kommer den østrigske producent med en ny grammofon i tre udgaver, alle i lavprisklassen og grundlæggende temmelig ens.

E-serien har altid været Pro-Jects budgetserie, men de plejer ikke at være nærige med kvaliteten. Det er de næppe heller denne gang, hvor Pro-Ject E1 lanceres med en indgangspris på 300 euro.

E1 cartridge 2 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Standardudgaven kommer med en plint (også kaldet dækket) i et stift og let kompositmateriale samt polymer-pladetallerken, 8,6 tommers tonearm med nyt pickup-hus og støvlåg.

Læs også Dynamisk og raffineret vinylklang Pro-Ject har opgraderet retro-pladespilleren The Classic og skabt et af de bedste køb i klassen.

Pladespilleren kan også fås med indbygget phono-trin. Så hedder den Pro-Ject E1 Phono og kan plugges direkte i en aktiv højttaler eller en forstærker, der ikke har indbygget phono-trin.

E 1 motorsubplatter 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Den tredje udgave af pladespilleren, kaldet E1 BT, har indbygget Bluetooth 5.0, så man kan streame musikken fra vinylpladerne til højttalere eller hovedtelefoner med Bluetooth.

Læs også Enkel og engagerende Med varm og fyldig lyd bliver det aldrig kedeligt med Pro-Jects pladespiller.

Pro-Ject E1 BT har ligeledes indbygget phono-trin, så den også kan sluttes til en forstærker med kabel.

E1 closeup 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Pro-Ject E1 fås i valnøddefinér eller sort eller hvid lak, og alle udgaverne leveres med kabler til tilslutning.

En E1 Standard skal koste 2195 kr, mens versionen med indbygget phono-trin koster 2495 kr og Bluetooth-versionen 2995 kr.

E1 black straight 989x552 1 E1 White straight 989x552 1
<
>
(Foto: Pro-Ject)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støj Den ene strømforsyning kan du slutte seks enheder til.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
Følg Lyd & Billede