TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject E1 som trådløs pladespiller

Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.

forfatter
Publiceret 04/05/2022 - 17:36

Pro-Ject er et af de oplagte navne, hvis man skal have en budgetvenlig pladespiller. Nu kommer den østrigske producent med en ny grammofon i tre udgaver, alle i lavprisklassen og grundlæggende temmelig ens.

E-serien har altid været Pro-Jects budgetserie, men de plejer ikke at være nærige med kvaliteten. Det er de næppe heller denne gang, hvor Pro-Ject E1 lanceres med en indgangspris på 300 euro.

E1 cartridge 2 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Standardudgaven kommer med en plint (også kaldet dækket) i et stift og let kompositmateriale samt polymer-pladetallerken, 8,6 tommers tonearm med nyt pickup-hus og støvlåg.

Læs også Dynamisk og raffineret vinylklang Pro-Ject har opgraderet retro-pladespilleren The Classic og skabt et af de bedste køb i klassen.

Pladespilleren kan også fås med indbygget phono-trin. Så hedder den Pro-Ject E1 Phono og kan plugges direkte i en aktiv højttaler eller en forstærker, der ikke har indbygget phono-trin.

E 1 motorsubplatter 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Den tredje udgave af pladespilleren, kaldet E1 BT, har indbygget Bluetooth 5.0, så man kan streame musikken fra vinylpladerne til højttalere eller hovedtelefoner med Bluetooth.

Læs også Enkel og engagerende Med varm og fyldig lyd bliver det aldrig kedeligt med Pro-Jects pladespiller.

Pro-Ject E1 BT har ligeledes indbygget phono-trin, så den også kan sluttes til en forstærker med kabel.

E1 closeup 2048x1367 1
(Foto: Pro-Ject)

Pro-Ject E1 fås i valnøddefinér eller sort eller hvid lak, og alle udgaverne leveres med kabler til tilslutning.

En E1 Standard skal koste 2195 kr, mens versionen med indbygget phono-trin koster 2495 kr og Bluetooth-versionen 2995 kr.

E1 black straight 989x552 1 E1 White straight 989x552 1
<
>
(Foto: Pro-Ject)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend