TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject Debut PRO S med aftagelig pickup

Nyt flagskib i Debut-serien

forfatter
Publiceret 06/09/2022 - 16:40

Nyhederne står i kø hos Pro-Ject, som netop har lanceret Debut PRO S – det nye flagskib i Debut-serien. Den er lidt større, bedre bygget og burde spille endnu bedr

Pladespillerne i Debut-serien plejer at bestå enkle og manuelle, primært rettet mod dem, der har brug for en overkommelig og enkel pladespiller.

Med det nye medlem af familien er der sket nogle ting, som tyder på, at Pro-Ject mener, at Debut PRO S skal være seriens allerbedste pladespiller.

Debut PRO S Tonearm black
Debut PRO S Tonearm

En større sokkel, som er 46,5 cm bred, har givet en mere stabil pladespiller. Den er blevet udstyret med en ny 10-tommers S-formet tonearm med SME-stik, med vertikal sporingsvinkeljustering og aftagelig pickup. Sidstnævnte er en Pick it S2 C, fremstillet til Pro-Ject af Ortofon, og med det karakteristiske Concorde-knæk.

En undertallerken af aluminium drives af en silikonerem, og ovenpå roterer en TPE-dæmpet aluminiumstallerken. Der medfølger i øvrigt en ekstra rem til at spille 78’ere.

Debut PRO S Alu Sub Platter
Debut PRO S Alu Sub Platter

TPE bruges også i motorophænget til at dæmpe vibrationer (termoplastiske elastomer), og afspilleren har justerbare fødder i CNC-fræset aluminium.

Debut PRO TonearmBlock
Debut PRO TonearmBlock

Debut-seriens nyeste kommer til salg i løbet af september til en pris på ca. 6.700 kr. (899 euro), inkluderet pickup og støvlåg.

Debut PRO S VTA Setting
Debut PRO S VTA Setting

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støj Den ene strømforsyning kan du slutte seks enheder til.
lbpluss
Primare + Roon: Nu sker det! Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!
lbpluss
Streaming uden bøvl med NAD CS1 NAD's billige CS1 kan afspille din musik direkte fra mobilen. Du behøver ikke installere en særlig app.
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Forstærkere som bør sætte liv i hjemmebiografen Hvis en forstærker på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster. Sig hej til M6x 250.5 og M6x 250.11
Følg Lyd & Billede