Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Pro-Ject Colourful Audio System

Streaming, vinyl, og den farve, du bedst kan lide, i et og samme lydsystem.

Skrevet af / 18/10/2022 - 11:36
Pro-Ject Colourful Audio System

Pro-Ject Colourful Audio System er noget så sjældent som et lydsystem med alt, hvad du har brug for, i én og samme pakke. De traditionelle stereoanlæg er næsten helt borte fra markedet, men her får man i både pose og sæk, for ikke at sige æske – og så i lige den farve, man foretrækker.

Lydsystemet hedder ikke Colourful Audio System for ingenting. Udover lys træfiner, kan man vælge mellem at få systemet i fem andre farver. Sort eller hvid er to af dem; de tre andre er mørkeblå, mørkegrøn og påskegul.

CAS-Golden-Yellow-989x616 CAS-Steel-Blue-989x625 CAS-Walnut-989x625
<
>
Foto: Pro-Ject

Pro-Ject-systemet er ikke kun lavet til vinylsamlere. Forstærkeren MaiA S3 har både trådløs Bluetooth-streaming og digitale indgange, samt analoge indgange og en pladespillerindgang. Dermed kan man tilslutte lige hvad man har lyst til, hvis ikke Debut Carbon EVO, som er pladespilleren i systemet, skulle være nok.

MaiA S3.Foto: Pro-Ject

Med følger også 2 x 3 meter lange højttalerkaber – Connect it LS S2, og Damp it dæmpefødder, som du placerer under de medfølgende Speaker Box 5 S2 højttalere.

Pladespilleren er en velkendt model i Debut-serien, med karbonfiber trukket over en 8,6-tommers aluminiumsarm for at opnå bedre dæmpning og afstivning. Den kobler du til pladespillerindgangen på forstærkeren, som er den eneste komponent som forbliver matsort, uanset hvilken farve, du vælger til resten af systemet.

Speaker Box 5 S2. Foto: Pro-Ject

Forstærkeren leverer 2 x 40 watt til de 27 cm høje Speaker Box 5 S2, som kan leveres i alle farverne på ovenstående billede. Det samme kan pladespilleren, som også leveres med støvdæksel.

Lydsystemet leveres komplet i den farve, man foretrækker, og er lige straks tilgængelig i butikkerne til en vejledende pris på 1.799 Euro.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Djævelen har fået nye kræfter

Legendarisk forstærker genopstår

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

High-end som du næppe har set før

Billigere streaming-receivere fra Yamaha

Gæt hvad dette er!

Scroll to Top