TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Pro-Ject Colourful Audio System

Streaming, vinyl, og den farve, du bedst kan lide, i et og samme lydsystem.

forfatter
Publiceret 18/10/2022 - 11:36

Pro-Ject Colourful Audio System er noget så sjældent som et lydsystem med alt, hvad du har brug for, i én og samme pakke. De traditionelle stereoanlæg er næsten helt borte fra markedet, men her får man i både pose og sæk, for ikke at sige æske – og så i lige den farve, man foretrækker.

Lydsystemet hedder ikke Colourful Audio System for ingenting. Udover lys træfiner, kan man vælge mellem at få systemet i fem andre farver. Sort eller hvid er to af dem; de tre andre er mørkeblå, mørkegrøn og påskegul.

CAS-Golden-Yellow-989x616 CAS-Steel-Blue-989x625 CAS-Walnut-989x625
<
>
Foto: Pro-Ject

Pro-Ject-systemet er ikke kun lavet til vinylsamlere. Forstærkeren MaiA S3 har både trådløs Bluetooth-streaming og digitale indgange, samt analoge indgange og en pladespillerindgang. Dermed kan man tilslutte lige hvad man har lyst til, hvis ikke Debut Carbon EVO, som er pladespilleren i systemet, skulle være nok.

MaiA S3.Foto: Pro-Ject

Med følger også 2 x 3 meter lange højttalerkaber – Connect it LS S2, og Damp it dæmpefødder, som du placerer under de medfølgende Speaker Box 5 S2 højttalere.

Pladespilleren er en velkendt model i Debut-serien, med karbonfiber trukket over en 8,6-tommers aluminiumsarm for at opnå bedre dæmpning og afstivning. Den kobler du til pladespillerindgangen på forstærkeren, som er den eneste komponent som forbliver matsort, uanset hvilken farve, du vælger til resten af systemet.

Speaker Box 5 S2. Foto: Pro-Ject

Forstærkeren leverer 2 x 40 watt til de 27 cm høje Speaker Box 5 S2, som kan leveres i alle farverne på ovenstående billede. Det samme kan pladespilleren, som også leveres med støvdæksel.

Lydsystemet leveres komplet i den farve, man foretrækker, og er lige straks tilgængelig i butikkerne til en vejledende pris på 1.799 Euro.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 800 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

En helt speciel forstærker McIntosh MC451 med Hybrid Drive er et 300 plus 150 watts bæst.
Integreret og trådløs forstærker fra Rotel Har indbygget streaming og DAC.
Konkurrencedygtig pladespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og indbygget phono-trin
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombineret digitalkonverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker.
Rega-forstærkeren er blevet 'digital' Rega har hidtil klamret sig til analoge indgange på sine forstærkere. Men nu har de endelig taget skridtet ind i den moderne hverdag.
Ny dansk high end-serie Kendte navne bag tre forstærkere i sværvægtsklassen.
Følg Lyd & Billede