TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Primare NP5 MK2

Man kan få rabat, hvis man forhåndsbestiller.

forfatter
Publiceret 21/06/2021 - 13:21

Den meget kompakte Primare NP5 MK2 er opdateret med understøttelse af MQA Passthrough, så den kan sende MQA-filen direkte til en digitalkonverter, der pakker filen ud. I stedet for at det gøres i Tidal-app’en.

Ellers har den nye udgave af netværksafspilleren de samme funktioner som forgængeren. Såsom understøttelse af Spotify – også det kommende Spotify HiFi – samt Tidal Connect.

På bagsiden har den to digitale udgange og en Ethernet-port til streaming over Wi-Fi-routeren i hjemmenetværket, og den har også AirPlay 2, Bluetooth og Chromecast indbygget.

Roon-brugere vil blive glade for at vide, at den også er Roon Ready.

Læs også Driver alt og kan (næsten) alt Så veludstyret og så rigtig. Primare I35 Prisma siger sandheden med stram lyd og flot klang. Og så kan den afspille, hvad det skal være af filer og tjenester.
Primare I35 Prisma Titan lifestyle

MK2-udgaven af NP5 koster 3.995 kroner. Men kunder, der allerede ejer en Primare PRE60, NP30, I 32 MM30 eller PRE32 MM30, får 50 procent rabat på en NP5 MK2 hele juli måned.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend