TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pinell debuterer med Dynamic

Norske Pinell er at finde i audio-hallen på IFA-messen. Der viser de en ny netværksradio med DAB, kaldet Dynamic, og en tilhørende højttaler.

forfatter
Publiceret 03/09/2012 - 06:09

Pinelle er kendt for deres små bordradioer. Nogle med netværksopkobling, andre med batteridrift, de fleste med DAB-radio.

Nye Dynamic er den hidtil sejeste af dem. Indvendig bruger Pinell sin velprøvede processor og modtager, som også findes i andre modeller, men her har de benyttet et kabinet i MDF-fiberplade og meget bedre højttalerelementer.

En 9 cm bas og en 19 mm diskant sidder bad den aftagelige gril, som kan leveres i flere farver.Der findes også en ekstra højttaler til Dynamic. Den har samme kabinet type og elementer og plugges bare sammen med Dynamic, og vups har man stereolyd. Højttaleren koster 800 kroner, mens Dynamic koster 3.000 kroner.Så får man 2 x 25 w forstærker, Wi-Fi tilslutning og netradio, DAB/DAB+, FM-radio og musikstreaming.

På toppen sidder en OLED-skærm og betjeningsknapper, mens et navigationshjul på siden bruges til at bladre i skærmmenuerne.Den 20 cm høje netværksradio findes i sort eller hvid og skal selvfølgelig på testbænken så snart Pinell er klar med Dynamic-modellen.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend