TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pinell debuterer med Dynamic

Norske Pinell er at finde i audio-hallen på IFA-messen. Der viser de en ny netværksradio med DAB, kaldet Dynamic, og en tilhørende højttaler.

forfatter
Publiceret 03/09/2012 - 06:09

Pinelle er kendt for deres små bordradioer. Nogle med netværksopkobling, andre med batteridrift, de fleste med DAB-radio.

Nye Dynamic er den hidtil sejeste af dem. Indvendig bruger Pinell sin velprøvede processor og modtager, som også findes i andre modeller, men her har de benyttet et kabinet i MDF-fiberplade og meget bedre højttalerelementer.

En 9 cm bas og en 19 mm diskant sidder bad den aftagelige gril, som kan leveres i flere farver.Der findes også en ekstra højttaler til Dynamic. Den har samme kabinet type og elementer og plugges bare sammen med Dynamic, og vups har man stereolyd. Højttaleren koster 800 kroner, mens Dynamic koster 3.000 kroner.Så får man 2 x 25 w forstærker, Wi-Fi tilslutning og netradio, DAB/DAB+, FM-radio og musikstreaming.

På toppen sidder en OLED-skærm og betjeningsknapper, mens et navigationshjul på siden bruges til at bladre i skærmmenuerne.Den 20 cm høje netværksradio findes i sort eller hvid og skal selvfølgelig på testbænken så snart Pinell er klar med Dynamic-modellen.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede