TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Piega forbedrer højttalerne

Schweiziske Piega laver nogle af de mest solide højttalere, vi kender. Nu opdateres flere af modellerne, alt i den gode lyds tjeneste.

forfatter
Publiceret 31/10/2012 - 10:57

Piega er bedst kendt for deres meget gode bånddiskanter, og det unikke koaksiale båndelement med diskant i centrum og mellemtone omkring. Akkurat det element er forbeholdt de allerdyreste modeller, mens den enklere LDR 2642 sidder i billigere modeller.Bånddiskanten er blandt de bedste, vi har hørt, og nu dukker den op i en forbedret udgave, i to modeller – LDR 2642 mk II. I den kompakte Premium 1.2 under 20.000 kr. (se opslagsbilledet) og gulvmodellen Premium 5.2.

Den slanke gulvstående Coax 30.2 til højre på billedet herunder og Coax 10.2 bruger Piegas unikke koaksiale båndelement.

Aluminiumskabinettet er forstærket med indvendig dæmpning og tykkere vægge, noget som sammen med det nye diskantelement og delefilter skal give endnu bedre gennemsigtighed, forbedret rækkevidde i bassen og bedre dynamisk præcision og kontrast.

Højttalerne skal være tilgængelige i løbet af efteråret 2012.

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend