TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Paradigm-lyd i øret

Ørepropper kan lyde lige så godt som high-end højttalere, mener Paradigm.

forfatter
Publiceret 19/06/2012 - 11:39

Canadiske Paradigm leverer et bredt spektrum af højttalere, fra de bitte små Atom reolhøjttalere, via billedskønne hjemmebiografpakker som MilleniaOne, til store gulvhøjttalere som Signature 8. De, der er interesseret i subwoofere, bør også tjekke deres Sub 1 og 2 ud, som er noget af det værste, vi har hørt indenfor bas, i positiv forstand.

Nu vil Paradigm også have en bid af kagen i kategorien bærbar lyd, og først ude er de tre in-ear ørepropper E1, E2m og E3m i SHIFT-serien.

De nye ørepropper er lavet for at matche lyden fra Paradigms hjemmehøjttalere, nærmere bestemt Monitor, Studio og Signature serien. Hensigten har været at ”opnå den samme lydoplevelse som man får fra gode højttalere”. Og det skal nok være mere end bare tomme ord.
Paradigm har angiveligt målt og sammenlignet frekvensgangen mellem højttalere og ørepropper. Ved hjælp af en simulatordukke med indbyggede mikrofoner i hovedet, har de kunnet analysere, hvordan højttalerlyden opfattes og søgt at kopiere denne i ørepropperne.

Resultatet er altså tre kvalitetstrin, hvor E1 skal mime efter Monitor-serien, E2m lyder som Studio-serien, mens E3m skal klare kunststykket at kopiere de dyre Signature-højttalere. Hvis det faktisk virker, kan det blive skæbnesvangert for Paradigm, for ørepropperne koster naturligvis bare en brøkdel af deres højttalermodparter…

Dansk importør er www.interceptor.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend