TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Opladende afspiller

TDK kommer med en trådløs afspiller, som også kan oplade trådløst.

forfatter
Publiceret 27/11/2012 - 13:44

Q35 er en helt trådløs musikafspiller med mere fra TDK. Det er jo ikke noget nyt, men der findes ikke mange afspillere, som også kan oplade din telefon trådløst, samtidig med at du lytter til musik. TDK hævder, de har arbejdet i længere tid på Q35, som et koncept for den trådløse udvikling. Produktet har et indbygget batteri og også indbygget Bluetooth og induktionsopladning på toppen af Q35.

Qi teknikken anvendes af næsten alle de store mobilproducenter, hvilket gør, at telefoner og musikprodukter kan oplades trådløst. Hvis din telefon ikke er Qi kompatibel, så findes der en skal, du kan anvende for at funktionen skal fungere. Produktet er også vejrklassificeret med IPX3, hvilket vil sige, at du burde kunne have den med udendørs uden problemer.

Q35 har også en AUX indgang og USB-port til opladning via USB. Selve lyddelen klassificeres af TDK som et indbygget 2.1 lydsystem for ægte ”TDK sound”, hvad det så end skal betyde. Prisen havner på 3.595 kr.

www.tdkperformance.com
www.radioactiv.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend