TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Opgrader din Beogram-pladespiller

Hvis du har en Beogram 4000-pladespiller, kan du give den nyt liv. Men det kræver fingerfærdighed og en tyk tegnebog.

forfatter
Publiceret 18/09/2021 - 07:00

At Bang & Olufsens produkter er lavet til at holde længe, vidste vi godt. Genenmført håndværkskvalitet er noget af det, der gør B&O-komponenterne eksklusive. Men at der kommer en opdatering til en pladespiller, der nærmer sig 50 år, er alligevel ud over det sædvanlige.

Bang & Olufsen lancerede i 2020 sin “Classics”-serie, hvor klassiske hi-fi-komponenter fra firmaets fortid får en respektfuld opdatering. I den anledning blev 95 eksemplarer af pladespilleren Beogram 4000 fra 1972 ført up-to-date med nye stik og fik også en indbygget RIAA-forstærker.

Det gjaldt som sagt kun et meget lille antal pladespillere, og prisen på de renoverede pladespillere var voldsom: 75.000 kroner!

Læs også Limited Edition-grammofon fra B&O Har du nogensinde set en federe pladespiller? Det har vi heller ikke.

Nu kan fingernemme Bang & Olufsen-entusiaster spare halvdelen af prisen ved at gøre det selv. B&O har lavet et opgraderingssæt til sine gamle pladespillere, der kan bruges med Beogram-modellerne 4000, 4002, 6000 og 4004.

Hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du opdatere din snart 50 år gamle B&O-pladespiller. (Foto: Bang & Olufsen)

Sættet, der kan bestilles via ens lokale Bang & Olufsen-forhandler, koster EUR 5000 (37.500 kroner). Og så skal man selv levere pladespiller og fingersnilde.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend