TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Onkyo lancerer 5.1 musiktjeneste

I kampen om kunderne lancerer Onkyo sin egen downloadtjeneste for højopløst musik i Dolby TrueHD 5.1 surround.

forfatter
Publiceret 16/05/2012 - 12:42

Musiktjenesten går online i Japan den 30. maj via e-Onkyo Music og er kun tilgængelig for ejere af Onkyo-receivere af kommende generationer. I resten af verden skal tjenesten lanceres i løbet af efteråret.

De downloadede filer kan lagres på en USB-memorystick eller -harddisk eller en netværksharddisk. Herefter kan de streames fra en Onkyo –receiver af kommende generation. Billigste aktuelle model bliver TX-NR717.

Onkyo har lidt over 60.000 titler i kataloget, 1.500 af dem er i 24-bit/96kHz-bit eller højere kvalitet. Tjenesten lanceres med 100 album til at begynde med. De vil være tilgængelige i 5.1-kanals Dolby TrueHD, WAV og Flac og ved 24-bit/96kHz og 24-bit/192kHz bliver prisen 200 kroner pr. album og omkring 40 kroner for et enkelt nummer.

Så er spørgsmålet, om folk er villige til at betale den pris. For eksempel er HDtracks.com væsentligt billigere, men der får du kun højopløst stereo.

Det koster selvfølgelig penge for Onkyo at starte en musiktjeneste som denne op, men på sigt bør prisen nok noget ned. Det vil tiden vise. Det er i hvert fald udelukkende positivt, at nogen tager det første skridt mod download af højopløst musik i surround!

eu.onkyo.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend