TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nyt fokus for Skullcandy

Fra at have haft mest fokus på udseendet på deres høretelefoner, har Skullcandy nu valgt at lægge mere vægt på audiodelen, for at tilgodese flere brugeres behov, men uden at give afkald på deres status som en cool livsstils-hovedtelefon.

forfatter
Publiceret 08/06/2012 - 13:32

Med det nye budskab ”Skullcandy Supreme sound” søger virksomheden nu at dedikere sig til at levere ægte premium-lyd med blandet hovedtelefonerne Hesh 2.0, Aviator 2.0 samt Mixmaster 2.0. Bassen skal have mere attack, stemmerne skal være naturlige og diskanten præcis.

I sine bestræbelser headhuntede man blandt andet Dr. Tetsuro Oishi (Tet) fra Bose, hvor han først og fremmest udviklede støjreducerende hovedtelefoner – hvordan Skullcandy og Tet lykkedes, har vi endnu til gode at se.Hovedtelefonen Hech, oprindelig fra 2003, er under Tets opsyn blevet peppet op og hedder nu Hech 2.0.Aviator 2.0 har pæne æg-formede ørestykker, små lækre detaljer, der giver det ”lille ekstra” og findes i mange forskellige farver.Mixmaster 2.0, Skullcandys flagskib, er egentligt udviklet af og for verdens mest kræsne DJs. Har du penge nok, og vil du gerne skille dig ud fra mængden, kan du designe dine egne Mixmaster 2.0.

Fælles for disse hovedtelefoner, foruden at de naturligvis også fås i sort, er, at ledningen er udskiftelig, hvis den af en eller anden grund skulle gå i stykker. På Mixmaster kan du desuden selv vælge, om du vil have ledningen til at sidde på højre eller venstre ørestykke.

Pris: Hesh 2.0: Cirka 550 kroner. Aviator 2.0: Cirka 1.300 kroner. Mixmaster 2.0: Cirka 2.500 kroner.
Mere information finder du på: http://us.skullcandy.com/supremesoundjourney/

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend