TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nye AirPlay-højttalere fra B&W

Bowers & Wilkins kommer med to nye trådløse iPod-højttalere i stilig, minimalistisk design.

forfatter
Publiceret 21/09/2012 - 10:30

De to nye modeller hedder A5 og A7 og rammer butikshylderne i oktober.

Både A5 og A7 deler designudtryk med skrivebordshøjttalerne MM-1 og ser i bund og grund ud som to styk MM-1 smeltet sammen til en. De placerer sig over og under B&W´s allerede velkendte iPod-højttalere, Zeppelin, i pris.Den dyrere A7-model bruger en 16 cm stor basenhed med kevlarforstærket membran sammen med dobbelte 25mm diskanter og 75mm mellemtoner. Til at drive disse bruges fem separate forstærkerkanaler på 4 x 25 watt til diskant/mellemtone plus 1 x 50 watt til basenheden. Noget som skulle betyde kraftfuld, fyldig og finkornet lyd fra B&W-højttalerne.

De billigere A5-modeller er mere kompakte og bruger en noget enklere tovejs højttalerløsning med to 25 mm diskanter og to 10 cm basser med 2 x 20 watt forstærker.

Både A5 og A7 er AirPlay-kompatible, hvilket vil sige, at man nemt kan streame musik til dem fra iPhone, iPad eller computeren med iTunes. Højttalerindstillingerne kan også laves med Bowers & Wilkins´ egen Set-up app.Den danske importør Hi-Fi Klubben har ikke bekræftet prisen endnu, men vi gætter på omkring henholdsvis 4.000 og 7.000 kroner for A5 og A7.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend