TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny udgave af Vertere Phono-1

Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L

forfatter
Publiceret 26/07/2022 - 11:00

Forskellene er subtile, men væsentlige. Sådan forklarer Touraj Moghaddam, grundlægger og direktør for London-firmaet Vertere sin nye udgave af deres flere gange præmierede pladespillerforstærker.

Det er tredje version af forstærkeren, der nu har fået et “L” på bagsmækken og bærer navnet Vertere Phono-1 MKII L Phono Preamplifier.

Den nye udgave har forbedret ydeevne, et nyt guldbelagt L-formet printkort  og nemmere adgang til DIP-switchene til tilpasning af belastningsimpedans, indgangskapacitet og forstærkning. Enheden er tilgængelig nu, og koster EUR 1895.

Vertere Phono Inner
Indmaden i RIAA-forstærkeren er forbedret. Igen. (Foto: Vertere)

Blød jord

Forstærkeren har en usædvanlig kontakt til valg af jording af signalet, hvor man kan vælge mellem Hard Ground, Ground Lift og Soft Ground. Dette kan i visse anlæg resultere i endnu lavere baggrundsstøj fra pladespilleren.

DIP-switche i bunden af enheden gør det muligt at vælge mellem 15 indgangsimpedanser og 9 forskellige kapacitanser samt 10 valgmuligheder for forstærkning. Sådan at man for eksempel kan tæmme en noget spidst lydene MC-pickup ved at tilføje kapacitans i stedet for at reducere indgangsimpedansen.

Phono-1 MKII L fås i en række finishes for at passe til anlægget og andre Vertere-enheder.

Vertere Phono 1 Silver 2 Vertere Phono 1 Orange 2 Vertere Phono 1 Gloss Black 2 Vertere Phono 1 Black 2
<
>
Phono-1 MKII L fås i en række finishes for at passe til anlægget og andre Vertere-enheder.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend