TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny røreffekt fra Thorhauge

Nyt dansk single-ended effekttrin

forfatter
Publiceret 09/09/2012 - 18:26

Thorhauge har konstrueret et nyt single-ended mono effekttrin. Den nye SE 18W er opbygget med parallelkoblede EL 34 rør i udgangen og et ECC81 som driver et meget simpelt kredsløb med auto bias. Meget lidt modkobling garanterer for dejlig medrivende lyd, siger Steen Thorhauge.

Udgangseffekten er på 18 W, strømforsyningen er ikke som på flertallet af SE forstærkere (typisk 2 stk.47uf med en spole imellem), her er der brugt to 3300/500v med en spole på 5H imellem. Den nye SE 18W kan høres på Arkenmessen i Gøteborg d. 15 og 16 september. Pris: 18000 kr. sæt

www.Thorhauge-Audio.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend