Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny Roomplayer+

Simple Audio er nu klar med en efterfølger til Roomplayer ved navn Roomplayer+.

Skrevet af / 14/04/2014 - 10:18
Ny Roomplayer+

Nu kommer Simple Audio med efterfølgeren til HD-musikstreaming-boksen Roomplayer. Den nye Roomplayer+ har synkroniseret musikafspilning, direkte NAS support, understøtter  streaming i 24 bit/192 kHz og har desuden en række andre nye funktioner.

“Som musikelsker er jeg meget begejstret for den nye Roomplayer+, som er udstyret med en hurtigere processor, mere hukommelse og et nyt operativsystem. Den er ikke bare hurtigere, men også smartere end sin forgænger”, siger Martin Dalgleish, der er Design Direktør hos Simple Audio.

Roomplayer+ har fået det nyeste inden for HD-musikstreaming, siger man og taler om “høj opløsning: Exceptionel lyd fra MP3-numre – ukomprimeret 24-bit/192 kHz – der giver en akkurat og tæt på original lydgengivelse”. MP3 er stadig MP3, men det man mener er formentlig, at fx. Spotify kan lyde helt OK med Roomplayer+. Roomplayer+  giver adgang til musikbiblioteker, musikfoldere og egne individuelle numre gemt på forskellige enheder rundt omkring i hjemmet, fx. computere, NAS, smartphones og tablets. Der er også flerbruger-funktioner med mulighed for at individualisere Roomplayer. Powerline teknologi findes integreret i alle Roomplayer+ modeller hvilket understøtter højopløst streaming og multi-room funktion, så der kan afspilles forskellig musik i forskellige rum – eller afspilles synkroniseret musik i alle rum – samtidigt.

De formater den kan klare er MP3 og AAC, AIFF og WAV op til 24-bit/192kHz. ALAC (Apple Lossless) og FLAC op til 24-bit/192kHz (Lossless). Du får formentlig ikke brug for mere. Desuden har den integrerede musiktjenester og mere end 50.000 lokale og internationale radiostationer på TuneIn. 
 
Den nye Roomplayer+ understøtter udover Deezer og TuneIn også WiMP.

Roomplayer+ findes i to varianter, med og uden indbygget klasse D forstærker. Prisen er (inkl. forstærker) 5.999 kr. og uden er den en tusse billigere. Simple Audio forhandles bl.a. hos Milo Radio Rødovre, Hi-Fi Huset Gentofte, Scala HIFI Aarhus og Lydspecialisten Aalborg.

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top